Församlingsföreståndare sökes

Brunnen är en liten och mångkulturell församling i Brunnsbo på Hisingen i Göteborg. Det lokala engagemanget är viktigt för oss och vi gör vad vi kan för att sprida Jesu glädje och hopp till våra grannar.

Nu söker vi en relationsbyggande medarbetare som helst kan fungera som församlingsföreståndare.
Du är en person som har en kallelse att leva och verka missionellt, kan arbeta självständigt och är bra på att se människor och deras gåvor.
Vi värdesätter kyrka genom gemenskap och vi vill se dig inte bara som ledare, utan som en del av församlingen där vi tillsammans växer i tro.
Vi ser gärna att du är ordinerad pastor, men titeln är egentligen inte det viktigaste utan vem du är som person. Vi tänker oss att dina uppgifter kan formas
utifrån dig och dina gåvor.

Låter detta som du så är du välkommen att höra av dig med en ansökan, eller komma på ett besök!

Tjänsten är på 50%.

Tillträde i augusti 2018, eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande så kom med din ansökan senast 30/5.

Kontakt för rekrytering:

Anna Thorén, ordförande